2019. November 13. Szerda  Szilvia

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Negyedik helyen zárta a bajnokságot a KTE-Piroska Szörp

Péntek este játszotta utolsó bajnoki mérkőzését a férfi kézilabda NBI/B keleti csoport 2018/2019 esztendejében a KTE-Piroska Szörp a Békés-Drén KC ellen a Messzi István Sportcsarnokban.

A meccs elején Zaklajdának kellett nagyot hárítania, az első találatot a Kecskemét szerezte. Füstös Attila lőtte ki a vendég kaput. Kátai találatával pedig két gólos volt előnyünk. A negyedik percben szépített ellenfelünk. A hetedik percben három-háromnál egyenlített a Békés. A folytatásban fej-fej mellett haladt a két együttes. A játékrész felénél hat-hat volt az állás. A 17. percig Kátai duplázott, nyolc-hatos állást kialakítva, igaz szépített ellenfelünk, Füstös Attilának azonnal volt válasza. A 18. percben, egy gólos különbségnél időt kért Ocsovai Zsolt. A huszadik percben ismét két egység lett az előnyünk. Majd Hajdú, aki ötödik találatát jegyezte ismét zárkóztatta csapatát. A 23. percre pedig az egyenlítés is összejött. Igaz Halász visszaszerezte a vezetést, jobban kapta el a hajrát a vendég klub. 13-14-es hátrányban voltunk a félidőben.

A fordulást követően Bujdosó egyenlített, majd Tóth találatával fordított a KTE. A beálló vezérletével maradt játékban csapatunk. A negyvenedik percben 18-18-as állásnál ismét időt kért a hazai edző. Jót is tett a megszakítás, mivel a folytatásban két találattal válaszolt a Kecskemét. Erre a vendégeknek is egy időkérés volt a válasza. A játékrész felére ismét egalizáltak a vendégek. 20-20-at mutatott az eredményjelző. Az utolsó 15 percre Podoba János váltotta Szél Gergőt a hazai kapuba, aki bravúros védéseket mutatott be. 21-23-as állást követően egy négy-nullás rohamot produkált a Kecskemét. 25-23-ra vezetett csapatunk a 27. percben. A hátralévő időben csak egy gólt szerzett ellenfelünk, míg a hazai térfélen Bujdosó tartotta meg előnyünk. 26-24-re győzött a KTE-Piroska Szörp. Ezzel a negyedik helyen zárta a bajnokságot.

 

Kecskemét percről percre

Élő adás