2020. Szeptember 22. Kedd  Móric

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Papírforma győzelem a Magyar Kupa előselejtezőjében

Péntek este a KTE-Piroska Szörp a Bajai KSE ellen mérkőzött a férfi kézilabda Magyar Kupa előselejtezőjében a Messzi István Sportcsarnokban. A Kecskemét magabiztosan győzött az NBII-es csapat ellen.

Hazai góllal kezdődött a találkozó, de volt válasza a KTE-nek. Az ötödik percig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a folytatásban nem tudta tartani az iramot a Baja, előbb Mazák találatával átvette a vezetést a Kecskemét, a tizedik percig Tóth pedig további három alkalommal rezegtette meg a hazaiak hálóját. A kecskeméti rohamot egy négy perces gólcsend követte, amit Mazák tört meg. A túloldalon Kosik válaszolt. De a 18. percig további négy góllal növelte előnyét a KTE-Piroska Szörp. Ekkor időt kértek a vendégek. de a folytatásban is dominált a hirös városi klub. A 25. percre tíz gólos lett a kecskeméti előny. Ezt a félidőig meg is tartotta, 7-17 volt az állás a szünetben.

A fordulást követően sem vett vissza a KTE, négy góllal nyitott, a 35. percre pedig már 15 gól volt a különbség a csapatok között. A negyvenedik percig egy négy -egyes rohammal zárkózott a Baja. Ennél közelebb nem került, az ötvenedik percben 14-31-re vezettek a vendégek, az 55. percig 19 gól lett a fórjuk. A véghajrában már nem változott a különbség. 37-18-ra győzött a Kecskemét, aki továbbjutott a Magyar Kupában.

Élő adás