2020. Június 1. Hétfő  Tünde

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Sima győzelem az Ózd ellen

Péntek este a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabda csapata az Ózdot fogadta a Messzi István Sportcsarnokban. A Kecskemét az első félidőben eldöntötte a meccset.

Hazai gólokkal indult a találkozó, két perc után szépítettek a vendégek. A negyedik perc végén négy-egyre vezetett a Kecskemét. Három góllal zárkózott ellenfelünk a kilencedik percig. Ellenfelünk sok hibát ejtett a támadásokban, amihez társult egy kecskeméti extra kapusteljesítmény. Tíz percig nem szerzett gólt ellenfelünk, addig pedig nyolc pontos előnyt harcolt ki a KTE-Piroska Szörp. A 26 percre Tóth Norbert találatával két számjegyűvé nőtt a különbség. A hátralévő négy percben csak két gólig jutott az Ózd. 15-6 volt az állás a félidőben.

A második játékrészt Csordás nyitotta, ezzel ismét tíz gól lett a csapatok közötti különbség. Podoba is remekül helyt állt a kapuban. A 38. percre Hangyel duplázott, amivel 18-11-re zárkózott az Ózd. Hét gólnál közelebb azonban nem tudtak férkőzni a vendégek, a 45. percre pedig Forgács ismét tíz pontos előnyt harcolt ki a hazaiaknak. A hátralévő negyed órában nem sokat változott a játék képe, felváltva jegyezték a gólokat a csapatok nyolc gólnál közelebb már nem tudott zárkózni az Ózd, végül 27-18-ra megnyerte a mérkőzést a KTE-Piroska Szörp.

Élő adás