2020. Május 30. Szombat  Zsanett, Janka

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Továbbjutott a kupában a KNKSE

Szerda délután a KNKSE női kézilabda csapata a Szeged ellen játszott a Messzi István Sportcsarnokban. Szinte végig vezetett csapatunk és kilenc ponttal megnyerte a mérkőzést. Így továbbjutott a Magyar Kupában

 

 

Palotás és Pénzes góljaival indult a találkozó, vendég oldalon Mikó szépített a harmadik percben. A meccs elején felváltva estek a gólok, a tizedik percben egyenlített majd fordítottak a vendégek. Palotás révén azonban egalizált csapatunk, majd fordított és a negyed felére meglépett három egységgel. Jól játszott csapatunk, a 21. percben 15-11-re vezettek a hazaiak, ezt követően azonban felpörögtek a vendégek és a 26. percig két gólig zárkóztak. A hajrát megnyomta a KNKSE így a félidőre 20-15-ös előnyben mehettek.

A második félidőt Radák hétméterese indította, a Szegedtől Mikó válaszolt. A 35. percben Konfár kialakította a hét egységnyi különbséget, de három góllal válaszolt ellenfelünk. A tizedik percre elfáradtak a vendégek, Palotás, Pénzes és Orell vette vállára a csapatot. Az 50. percig 31-23-ra lépett meg csapatunk. A vendégek az időkérést követően sem tudták rendezni soraikat, az 56. percre 37-28-ra lépett meg a Kecskemét. Előnyét meg is tudta tartani a mérkőzés végéig. 41-32-es győzelemmel zárult a találkozó. A mérkőzésen Orell Bettina, Palotás Fanni és Pénzes Laura is nyolc találattal járult hozzá a hazaiak sikeréhez.

Élő adás