2020. Június 6. Szombat  Norbert

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Újabb vereséget szenvedett a KNKSE

Vasárnap este itthon lépett pályára a KNKSE. Az NBI/B keleti csoport ötödik fordulójában a PC Trade Szeged volt az ellenfél. Hét góllal győztek a vendégek.

A Szeged találatával kezdődött a mérkőzés a második percben, a negyedik percben pedig duplázott ellenfelünk. A hatodik percben szépített a Kecskeméti NKSE. A folytatásban további két góllal lépett meg a vendég klub. Bató Lili vezérletével, a 14. percre négy gólos előnyt harcolt ki a Szeged. A 21. percben emberhátrányba került ellenfelünk, amit kihasználva 11-11-nél egyenlített a Kecskemét. Átvenni azonban nem tudta a vezetést, a 27 percben ismét két góllal mentek a vendégek, a vendég kapuban bravúros védéseket mutatott be Dobó Mónika. A harmincadik percre négy gól lett a csapatok közötti különbség. 14-18 volt az állás a félidőben.

 

A második játékrészt Orell Bettina nyitotta, azonban a 34. percig három gólt is értékesített a Szeged 15-21-re módosítva az állást. A 35. percben ismét Orell szépített, azonban továbbra is uralta a pályát a vendég csapat, egy öt-egyes sorozattal pedig 17-26-os előnyre tett szert ellenfelünk. A 45. percre tíz gólos lett a hazaiak hátránya, melyet tartani is tudott. Az 56. percben 25-34 volt az állás, majd három góllal zárkózott a KNKSE. Végül hét góllal, 30-37-re nyerte meg a mérkőzést a PC Trade Szeged.

Élő adás