2019. Október 19. Szombat  Nándor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Veress Zsuzsanna a KNKSE új elnöke

Pénteken tartotta a Kecskeméti NKSE női kézilabda csapata évzáró ünnepségét a Granada Hotelben. Az eseményen többek között bejelentették, hogy Veress Zsuzsanna, a csapat eddigi klubmenedzsere veszi át július elsejétől az elnöki pozíciót.

Az eseményen Orell Zsolt, aki még június végéig látja el a elnöki feladatát a Kecskeméti NKSE csapatánál, az egyesület élén eltöltött hat évre emlékezett vissza. Majd a klub mögött álló évet értékelte.

Veress Zsuzsanna elmondta, Orell Zsolt nagyon profi hátteret teremtett a klub mögé, megpróbálják tartani a szintet és azokat a célokat, amiket együtt álmodtak meg tovább szeretnék vinni. Tavaly 12 új játékossal kellett együtt dolgozni, idén a csapat magja itt marad nagyon jó egységet alkotva, így egy pár játékost beépítve könnyebb lesz a dolguk. Remélik, hogy jövőre is sikerül legalább a harmadik helyet elérnie a klubnak.

Varga József, a KNKSE vezetőedzője elmondta, óriási kihívás volt az elején egy olyan csapat összerakása, mely rengeteg új játékossal rendelkezett, ugyanakkor amit a klub célként kitűzött a csapat elé az vállalható volt. Az őszi szezonban a csapat teljesítménye 52.5% volt. Ha figyelembe veszi, hogy ehhez társult egy 82%-os tavaszi teljesítmény, akkor igazán büszke lehet a csapat önmagára.

A beszédek után az éremátadásra került sor, ahol a felnőtt csapat a bronzérmet, a Bács-Kiskun megyei bajnokságban elindított ifjúsági csapat pedig az aranyérmet vehette át.

Zárásul a KNKSE drukkerei adtak át ajándékot a távozó játékosoknak és az elnöknek, valamint csapatot a tabella harmadik helyére felhozó edzőnek is.

Élő adás