2021. Június 17. Csütörtök  Laura

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Duna Aszfalt-DTKH-Kecskemét: fontos szabályok a hétvégi meccs szurkolói számára

Május 7-én játssza a 2020-21-es bajnoki szezon utolsó mérkőzését a Duna Aszfalt-DTKH-Kecskemét. Az ellenfél a PVSK-Veolia lesz, a találkozó 17 órakor kezdődik – nézők jelenlétében.

Mielőtt felsorolnánk a mérkőzéssel, a belépéssel kapcsolatos szabályokat, felhívjuk mindenki figyelmét az EGYÉNI FELELŐSSÉG fontosságára: továbbra is az egészség, saját magunk és környezetünk védelme a legfőbb szempont, és a lelkiismeretünk a legerősebb szabályzó.

Természetesen nagy szeretettel és örömmel látunk minden érdeklődőt a Messzi István Sportcsarnokban a pénteki mérkőzésen. Aki a helyszínen szeretné megtekinteni a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét mérkőzését, annak a következő, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletet módosító, a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról szóló 194/2021 (IV.26.) Korm. rendelet, a bajnokságot kiíró MKOSZ, valamint a Messzi István Sportcsarnokot működtető Hírös Sport Nonprofit Kft. ide vonatkozó szabályzói alapján összeállított beléptetési rendre kell tekintettel lennie:

 • A mérkőzés megtekintésére kizárólag védettségi igazolvány felmutatásával van lehetőség. A védettségi igazolvány csak arcképes hatósági igazolvánnyal együtt (érvényes útlevél, személyazonosító igazolvány, járművezetői igazolvány)  jogosít a belépésre.
   
 • Felnőtt, védett személy felügyelete alatt álló (a kísérőnek mindenképpen kell oltási/védettségi igazolványa legyen!), 18 évnél fiatalabb szurkolóink abban az esetben léphetnek be a mérkőzésre, amennyiben arcképes hatósági igazolvánnyal igazolják életkorukat. A védettségi igazolvány ellenőrzése a Messzi István Sportcsarnok bejárata előtt lesz majd. 
   
 • A beléptetéskor hőmérséklet ellenőrzés lesz. Azok esetében, akik testhőmérséklete meghaladja a 37,5 °C-ot, vagy Covid-19-re utaló tünetei vannak, a belépést meg kell tagadni. Ha feltételezhető, hogy külső körülmények miatt magasabb a hőmérséklete, 5 perc után ismételt mérést kell végezni, ha akkor is magasabb a megengedettnél, a csarnokba nem léphet be. 
   
 • A bejáratoknál kötelező a kézfertőtlenítők használata!
   
 • A lelátókon csak a Hírös Sport Nonprofit Kft. által kijelölt székekre szabad ülni.
   
 • A sportolók és sportszakemberek védelme miatt a kispadok mögött három sor a nézők számára nem lesz használható.
   
 • Az egészség védelme érdekében a csarnokon belül is használjanak az orrot és a szájat eltakaró maszkot! 
   
 • A játékosokkal és sportszakemberekkel való testi kontaktus tilos.  
   
 • A mérkőzésre a belépés díjtalan, a beléptetés érkezési sorrendben zajlik majd. A beengedhető nézők létszáma maximum 420 fő. 

Szerző: Komáromy András

Kecskemét percről percre

Élő adás