2018. November 20. Kedd  Jolán

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Évet zártak a kosarasok

Szerdán kora este mintegy 600 kosaras zárta a 2017/2018-as szezont a Mercedes-Benz Sport Akadémián. A fél évtizede működő Akadémia - mint elhangzott - továbbra is a minőségi munka megtartását tűzte ki céljául.

​Az évzáron Szeberényi Gyula Tamás, alpolgármester köszöntötte az akadémistákat. Mint mondta: a város vezetőség büszke az itt folyó szakmai munkára.

Adamik Csilla, a lány szakág vezetője az évadzárón arról beszélt, hogy az öt év alatt Akkreditált Nemzeti Akadémia lettek, ami elkötelezettséggel és nagyon sok munkával jár. Kégel Tamás, a fiú szakág vezetője szerint a jó kosárlabdához személyi és tárgyi feltételekre van szükség. Mint mondta: a jövőben két új edzővel bővül a csapat.

Ivkovicsné Béres Tímea, a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia szakmai igazgatója pedig a 2017/2018-as tanév eredményeiről számolt be.

- Nagyon szépen szerepeltek a gyerekek. Több országos döntőbe bejutottak, illetve a Pannon Ligát, a nemzetközi tornát, azt mind az U14 mind az U16-os fiúk nyerték - nyilatkozta Ivkovicsné Béres Tímea.

A Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia évadzáróján elhangzott az is, hogy a jövő legnagyobb feladata, hogy az egyre bővülő létszámhoz miképpen tudják majd a megfelelő edzői stábot biztosítani.

Élő adás