2020. November 29.   Taksony

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Hivatalos: szombaton a Kaposvár ellen játszik a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

A 14. fordulóból előrehozott bajnoki találkozóval folytatódik a bajnokság a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét számára. A 2020-21-es bajnoki évadot a somogyiak ellen kezdte a csapat, akkor hosszabbításban győztek a fiúk 97-90-re.

A két csapat azonos mutatóval rendelkezik jelenleg: egy győzelem és két vereség áll az együttesek neve mellett. A kaposváriak a szerdai, hétközi fordulóban a Szegeddel csapnak össze, így a szombati találkozón már ők egy meccsel előrébb fognak járni a pontvadászatban. 

A Kecskeméten rendezett mérkőzés óta tovább erősödött a KKK kerete. A tavaly még a KTE-ben játszó Milos Miliszavljevics mellett Josip Jukics szerződött a Delfinekhez. 

-Örülünk, hogy le tudtuk kötni ezt a mérkőzést szombatra, hiszen az október 10-ei, DEAC elleni meccsünk óta nem tudtunk bajnokit játszani, pedig kerestük nagy erőkkel a megoldást erre  - mondta Váradi Kornél vezetőedző. - A Kaposvárral nyitottuk a bajnokságot, azóta két légióssal egészült ki a keretük. Masszív csapatnak tartom őket, hazai pályán kimondottan veszélyesek. Felkészülünk belőlük, és mindent megteszünk a győzelemért.

 

Kaposvári KK - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix férfi kosárlabda NBI A-csoport, 14. forduló (előrehozott)
2020.10.24., 18:30 @ Kaposvár Aréna (Arany János u. 97.)

U20-as kezdés: 15:45

Szurkolói információk

A jelenleg érvényben levő szabályozások értelmében szurkolói létszámbeli korlátozás nincs a Kaposvár Arénában, amelynek teljes területén továbbra is kötelező a maszk viselése. A mérkőzésre való beléptetésnél testhőmérsékletet mérnek, 37,5 Celsius-foknál magasabb érték esetén nem lehet belépni a Kaposvár Arénába. A rendezők kérik a szurkolókat, hogy amennyiben bármilyen Covid-fertőzésre utaló tünetet észlelnek magukon, akkor szurkolótársaikra való tekintettel maradjanak otthon. Kérik továbbá, hogy a szurkolók ügyeljenek a távolságtartásra, mind a lelátón, mind az aréna egész területén! 

Fontos tudnivaló, hogy a Kaposvár Arénában továbbra is csak készpénzzel lehet fizetni. A büféhasználatra vonatkozó szabályzat szerint a lelátóra nem lehet itallal és étellel bemenni. A vásárlásra és a fogyasztási helyszínre külön szabályozást vezettek be, amely a helyszínen kitáblázott információk szerint megismerhető. 

Komáromy András

Élő adás