2022. Január 27. Csütörtök  Angelika

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

KTE Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: idegenben is a győzelem a cél az OSE ellen

Szombaton Oroszlányban folytatódik a bajnoki pontvadászat a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét számára. Az alapszakasz 5. fordulójában már sikerült a Messzi István sportcsarnokban legyőzni az OSE Lionst, és természetesen most is ez a cél. Az összecsapás azonban egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek.

- Az oroszlányi csarnokban senkinek nem könnyű, hiszen egy különleges atmoszférája van, az OSE szurkolói űzik-hajtják a csapatukat - nyilatkozta Forray Gábor vezetőedző. - A keretük nagyon masszív, hiszen három válogatott légiósuk van (bolgár, szlovák, szlovén) és még mellettük két amerikai is. A magyar kosárlabdázók között Ruják András és Molnár Márton válogatott kerettagok, Garamvölgyi pedig dörzsölt játékos. Nyolc felnőttel rendelkeznek így tehát, plusz a fiatalok, akik az U23-as szabály szerint játszanak. Komoly célokat tűztek ki maguk elé.

A nyolccsapatos kupadöntőbe viszont nem sikerült bejutniuk, és a bajnoki pontvadászatban is jobb szereplésre számítottak,  így biztosan mindent egy lapra feltéve fognak küzdeni ellenünk. Ami minket illet, a gondjaink nem enyhültek, de jelen állás szerint nem is szaporodtak. Ugyanazzal a kerettel megyünk neki a szombati meccsnek, mint legutóbbi alkalommal is tettük. Eddig a csapat erőn felül teljesít a körülményeket tekintve. Minden idegenbeli sikernek dupla értéke van, ezért mindenféleképpen szeretnénk megszerezni a győzelmet, ezzel stabilizálva helyezésünket a középmezőnyben - zárta gondolatait a szakember.

MVM OSE Lions - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
Tippmix Férfi NBI A-csoport, 18. forduló
2022. január 15., szombat 18.00 @ Krajnyik András sportcsarnok
Játékvezetők:Cziffra Csaba Zsolt, Nagy Viktor, Pozsonyi László
MKOSZ ellenőr: Hartyáni Zsolt

Élő adás