2020. Május 30. Szombat  Zsanett, Janka

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Vereség a bajnoki nyitányon

Vasárnap este a női kosárlabda bajnokság első fordulójában a KKC a Vasas Akadémiát fogadta a Bolyai Gimnázium Tornacsarnokában. A Kecskemét bár húsz pontos hátrányból állt föl, hét ponttal a Vasas nyert.

Jobban kezdte a mérkőzést a Vasas, de négy-négynél egyenlített a Kecskeméti KC, majd 9-4-re lépett meg csapatunk. A nyolcadik percben 11-11-nél egyenlített a Vasas, de ismét megléptünk három ponttal, azonban a hajrát jobban kapták el a vendégek, és 14-15-re hozták az első negyedet. A második játékrész borzalmasan alakult a Kecskemétnek, mindössze négy pontot dobtak a mieink, a félidőig 18-33-ra léptek meg a vendégek.

A fordulást követően sikerült felállni, bár a 22. percben húsz pont volt a különbség, a negyedben több pontot szerzett a KKC mint az első félidőben, fél perccel a játékrész vége előtt hét pont volt a különbség, végül tíz pontos hátrányból vághattunk neki a záró felvonásnak. 39-49 volt az állás. A negyedik negyedben tudta tartani előnyét ellenfelünk, a 35. percben 14 pont volt a különbség, majd egy nyolc nullás sorozattal zárkózott a Kecskemét izgalmassá téve a végjátékot, ellenfelünk azonban egy kettő plusz egyes akcióval bebiztosította győzelmét. 56-63-ra győzött a Vasas.

 

Élő adás