2020. Június 2. Kedd  Anita, Kármen

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

„Kattanj rá!” fotópályázat a Neumann János Egyetemen

Megnyitották az Internet Fiesta 2019 programhoz kapcsolódó „Kattanj rá!” című fotópályázat kiállítását a Pedagógiai Szakkönyvtárban. A beérkezett pályamunkákat középiskolás és egyetemista kategóriákban értékelte a közönség és a szakmai zsűri. A Fiesta idei központi témakörei a könyvtár, a kommunikáció és az internet voltak.

 

​2019-ben is csatlakozott Kecskemét az Internet Fiestához. Az európai szintű programsorozatban először tavaly vett részt a Neumann János Egyetem Könyvtár és Információs Központja. Idén is hirdettek fotópályázatot, aminek ünnepélyes megnyitóját és a verseny díjátadóját csütörtök délután tartották a Pedagógiai Szakkönyvtárban

A „Kattanj rá!” című fotópályázaton a beérkezett pályamunkákat középiskolás és egyetemista kategóriákban értékelték a közönség és a szakmai zsűri által.

A zsűri leginkább azokat díjazta, akik az idei  három témakört, tehát a könyvtárat, az internetet és a kommunikációt valahogy egy képben meg tudták jeleníteni.

Az Internet Fiesta az internet- és digitális kultúra népszerűsítését szolgáló világméretű program. A szervezésben a könyvtárak vállalnak kulcsszerepet. Magyarország 2019-ben 700 helyszínen több mint 6000 programmal járult hozzá az ünnephez.

 

Élő adás