2021. Április 12. Hétfő  Gyula

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

3. Szenior Akadémia, nem csak szenioroknak!

Dr. Hoyk Edit, a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Karának egyetemi docense, a KRTK Regionális Kutatások Intézetének tudományos főmunkatársa tart online előadást a Szenior Akadémia keretében április 8-án. Előadásának címe: Klímaváltozás és városok - mit tehetünk a jóllét érdekében?

A CédrusNet Kecskemét program 2020 januárjában indította el Szenior Akadémia című eseménysorozatát. Ennek kiemelt eleme az idősödő generáció tapasztalatainak, tudásának hasznosítása, annak a természetes igénynek a segítése, támogatása, hogy az őket is érintő témákkal tisztában legyenek.

A harmadik online előadást dr. Hoyk Edit, a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Karának egyetemi docense, a KRTK Regionális Kutatások Intézetének tudományos főmunkatársa tartja. Előadásának címe: Klímaváltozás és városok - mit tehetünk a jóllét érdekében?

Az előadás Facebook élő közvetítésként lesz megtekinthető. Dr. Hoyk Edit előadása olyan témaköröket érint majd, mint például a városi környezet és a klímaváltozás okozta extrém időjárási események negatív hatásai, a városok előtt álló kihívások és azokra adható válaszok.

Az előadás végén lehetőség lesz kérdések feltevésére is.

Online közvetítésüket az alábbi linken érhetik majd el az előadás időpontjában:
https://www.facebook.com/events/920585998702469/?active_tab=discussion

Az esemény időpontja április 8. 17:00 óra.

Ha szeretnének értesülni arról, hogy mi történik a CédrusNet háza táján, vagy hasonló eseményeken szeretnének részt venni, kövessék őket!

web: https://cedrusnetkecskemet.hu/

FB: https://www.facebook.com/cedrusnetkecskemet

Élő adás