2018. November 19. Hétfő  Erzsébet

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Dedikálásokkal és könyvbemutatókkal indult a 89. Ünnepi Könyvhét

Több, mint 300 könyv jelent meg az idei Ünnepi könyvhét alkalmából. A főtéri könyvvásár mellett pedig 30-nál is több program várja az olvasni szerető közönséget június 10-éig. 

Több, mint 30 programmal várja a 89. Ünnepi könyvhéten a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár az olvasás szerelmeseit. Az érdeklődők a központi épületben, a fiókkönyvtárakban és a kistelepüléseken is találkozhatnak a könyvhét programjaival, a főtéri könyvvásáron pedig az antikvár könyvek mellett beszerezhetik az újdonságokat is.

Csütörtök délután ismerős arc várta a térre látogatókat. Dombóvári István, vagyis Dombi, a Libri standjánál dedikálta könyveit. A stand up comedyből ismert humorista közvetlenül beszélgetett a standhoz lépőkkel, így már a hőség is elviselhetőbb volt. 

Kecskemét számára különösen fontos ez a hét, mivel helyi szerzők könyvei is megjelentek az ünnep alkalmából. A Katona József Könyvtár ezeket a műveket külön programokon mutatja be. Az elmúlt évek alatt az olvasási kedv sem csökkent a megyeszékhelyen.

A könyvhét pavilonjaiban további kötetek szerezhetők be. Június 7-étől 10-éig könyvdedikációk, könyvbemutatók, beszélgetések, és gyermekprogramok várják az érdeklődőket a kortárs magyar irodalom legnagyobb szabadtéri ünnepén.

Élő adás