2019. Május 19.   Ivó, Milán

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Gasztroszombat a helyi ízek jegyében

Házi palacsintával, kolbásztöltéssel, és pörkölt készítéssel is találkozhattak a résztvevők a szombati gasztroszombaton, Kecskeméten. A helyi identitás és kohézió erősítése Kecskeméten programsorozat részeként szervezték meg a mai eseményt a Helyi Termék Ünnepen.

Hamzáné Lakó Judit a rendezvény egyik szervezője elmondta: - A Gasztroszombat a helyi ízek bemutatása jegyében telik. Igazából az a célja, hogy helyben termelt egészséges alapanyagokból, helyi receptúrák szerint főzzük meg az ételeinket és ennek a népszerűsítése folyik ezen a rendezvényen.

A rendezvényt Hörcsök Imre önkormányzati képviselő nyitotta meg. Az eseményen gyermekkoncert, bábműsor előadás és tánccsoportok is bemutatkoztak. . A csikósok látványbemutatót, és kóstolóval egybekötött látványfőzést tartottak. Kicsik és felnőttek egyaránt találhattak programokat és különlegességeket a Gasztroszombaton.

Élő adás