2020. Szeptember 19. Szombat  Vilhelmina

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Gyönyörködjön az épületben – és vegyen kedvezményes színházjegyeket!

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház idén is csatlakozik a Kulturális Örökségvédelem Napjai című rendezvénysorozathoz – adta hírül a teátrum.

Kulturális Örökségvédelem Napja

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház ebben az évben is kapcsolódik a programhoz, gyönyörű épületünk maszk viselése mellett, díjtalanul látogatható szeptember 20-án 15 és 18 óra között. Az ünnep alkalmával akciókkal kedveskedünk az érdeklődőknek. A fenti időpontban a Színház aula jegypénztárában kedvezményesen vásárolhatnak jegyet, bérletet.

30% kedvezményt biztosítunk az 5+1 felnőtt, erkélyes bérletre. Valamint 30% kedvezménnyel vásárolhatnak felnőtt jegyet a Kelemen László Kamarában lévő októberi előadásokra.

A Kulturális Örökség Napjai az Európai Örökség Napok (European Heritage Days) magyarországi eseménysorozata, amelyet immár ötven országban rendeznek meg évről évre. Magyarországon is több száz érdekes műemléket tekinthetnek meg az érdeklődők.

Továbbá felhívjuk Színházbarátaink figyelmét, hogy gazdagon illusztrált könyv jelent meg a Színházról „A kecskeméti főtér történelmi épületei” címet viselő sorozat részeként. A kiadvány a kezdetektől napjainkig, magyar és angol nyelven kalauzolja végig az olvasókat a Kecskemét ékszerdobozaként emlegetett teátrum, valamint a hírös város színjátszásának történetén. A kötet 2400 Ft-ért vásárolható meg. 

 

 

Élő adás