2020. Szeptember 19. Szombat  Vilhelmina

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Íme az én szeretett fiam!

Böjte Csaba ferences kisebb testvéri küldetéséről állított össze könyvet Frigyesi Ágnes. Az „Íme az én szeretett fiam!” című kötetet a szerző az általa, több mint tíz év alatt készített képeiből, tudósításaiból és Böjte Csaba gondolataiból gyűjtötte össze.

Ma délután mutatta be Frigyesi Ágnes új könyvét, melyet a 17 év alatt elkészített képeiből, tudósításaiból és Böjte Csaba gondolataiból állított össze. A Csaba testvérről szóló kötetről a szerző a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Hoffmann János utcai melegedőjének felső emeletén beszélt.

Olvasmányos, mert ugye gazdag tartalommal nem csak a képanyag érdekes, ezek kép kollázsok, egy kép kollázsban 5-6-7 kép van összeillesztve egy-egy eseményről. És ebből 75 van a könyvben. Színes fotóról beszélünk. Ezek a tudósítások meg 10 meg tizenegy-két évvel ezelőtti időszakról, tehát ilyen kuriózumként olvashatók, mert az ember már el is felejtette, hogy 2003-ban mit is mondott Csaba testvér - mondta Frigyesi Ágnes elnök, Budapesti Székely Kör, Szalézi Szent Ferenc-díjas újságíró, fotóriporter.

A könyvbemutatóra a Budapesti Székely Kör 35 tagja is elment, melynek Frigyesi Ágnes az elnöke. Rébainé Burka Éva, a kör vezetőségének egyik tagja azt mondta, nagyon fontos, hogy a magyar és a székely kapcsolatot erősítsük.

A Budapesti Székely Kör folyamatosan segíti Böjte Csaba tevékenységét, ahogy tudnak, a tagok meglátogatják az otthonokat.

Élő adás