2020. Augusztus 6. Csütörtök  Berta

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Kecskemét Kincsei (videóval)

Hétfőn indul a Kecskemét Kincsei, a Kecskeméti Televízió új magazinműsora, amelyben minden alkalommal városunk egyik múzeumának, gyűjteményének egy különleges kincsét mutatják be az ott dolgozók. 

Olyan nézőknek ajánljuk ezt a műsort, akik szeretik a kultúrát, a múzeumokat, és akiket érdekelnek a műtárgyakról szóló érdekes információk, történetek. A magazin hétfőnként, szerdánként és péntekenként lesz látható a híradót követően.

Különböző érdekes műtárgyak bemutatásával várja a múzeumok kedvelőit a Kecskeméti Televízió hétfőn induló, új műsora hétfőnként, szerdánként és péntekenként a híradó után. A Kecskemét Kincsei című televíziós magazinban minden alkalommal a város egy múzeumának, gyűjteményének egy különleges kincsét ismerhetik meg a nézők, érdekes információkkal, történetekkel színesítve.

Ilyen lesz például hétfőn a Bozsó Gyűjteményben található Alföldi táj című festmény, szerdán a Kecskeméti Katona József Múzeum Szent Péter ereklyetartója, vagy pénteken a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely mozaikrejtvénye.

Aki lemaradna az adásokról, a KTV-n a híradó ismétlése után, illetve a képújság idején megtekintheti azokat, valamint YouTube csatornánkon is elérhető lesz minden epizód.

Élő adás