2020. Május 29. Péntek  Magdolna

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Könyvátvételi pontként működik jövő hét keddtől a Könyvtári Terasz Kávézó

Jövő hét keddtől a Könyvtári Terasz Kávézónál biztosít lehetőséget a könyvtár az előre igényelt könyvek kölcsönzésére, illetve visszavitt kötetek átvételére.

Tisztelt Olvasóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs a könyvtárak személyes látogatásának tilalmát még nem oldotta fel. A Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár 2020. május 19-től (keddtől-szombati 9-17 óra között) lehetőséget biztosít a Könyvtári Terasz Kávézónál az előre igényelt és a visszahozott dokumentumok átvételére.

Kérjük, erre vonatkozó igényeiket az alábbi elérhetőségeken szíveskedjenek jelezni: Telefon (keddtől-szombatig 9-17 óra között): 76/500-563. E-mail: info@kjmk.huWeb: bacstudastar.hu/lgenyles

Ezzel párhuzamosan továbbra is folytatjuk a kért dokumentumok házhoz szállítását és a kint lévő könyvek visszaszállítását.

A könyvek kiszállítása kizárólag egészséges emberek számára történhet. Otthonukban gyógyuló, valamint hatósági házi karanténban lévő személyek részére könyvek kiszállítása nem végezhető.

A könyvtár nyitásáról, az igénybe vehető szolgáltatások köréről engedélyezés után tájékoztatjuk olvasóinkat!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár

Kecskemét percről percre

Élő adás