2020. Május 29. Péntek  Magdolna

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Maradjatok FRINGEn!

Idén tavasszal került volna sor a XIV. Kecskemét Fringe fesztiválra a Hírös Agóra Ifjúsági Otthon rendezésében. Sok fiatal várta és készült rá nagy lelkesedéssel. De ami késik, nem múlik! Ha nem tavasszal, akkor majd ősszel kerül sor a rendezvényre. Csak azért is Fringe!

Addig csak egy feladat van, a FRINGEn tartás. A szervezők egy online nyereményjátékot hirdettek meg, amely 3 kihívásból állt. Az alkotó kedvű fiatalok 3-4 naponta kaptak egy idézetet gondolatindítónak. A feladat az volt, hogy készítsenek egy saját fotót, és társítsák hozzá az adott idézetet. Április 6-án éjfélig lehetett beküldeni az alkotásokat, és gyűjteni hozzá az online tetszésnyilvánításokat, a lájkokat.

A következő három idézet került közzétételre:

Sirius Black: "Mindenkiben van fény és némi sötétség is. A kérdés az, hogy melyik részre hallgatunk. Az jellemez minket."; Szabó Magda: " A világ olyan gyönyörű, hogy egyre nagyobb felelősség embernek lenni."; Anna and the Barbies- Márti dala:"Kezdjetek szeretni, hogy legyen min nevetni."

Több mint háromezren követték a játékot, és remek alkotások születtek.  Április 7-én élő bejelentkezéssel kisorsolásra került a 3 nyeremény: egy Bluetooth fülhallgató és két Bluetooth hangfal.

A  nyertesek: Domián Kitti, Bódizs Ádám, Bartus Bertalan

Maradjatok FRINGEn!

A Kecskeméti Tavaszi Fesztivál ifjúsági, összművészeti programja megújult formában, a Kecskeméti Színjátszó Műhely szervezésében, az Országos Diákszínjátszó Egyesület, az Aipa Kft. társszervezésével, Kecskemét városa, a Nemzeti Kulturális Alap, az Apolló Kulturális Egyesület és még sok más támogató hozzájárulásával valósul majd meg.

A remények szerint ősszel.

Kecskemét percről percre

Élő adás