2018. Október 18. Csütörtök  Lukács

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Meseudvar várja a gyerekeket

Egész évben - nyáron különösen - figyelnek arra a városban, hogy a kisgyerekes családoknak, fiataloknak programot szervezzenek a vakáció idejére. Így van ez idén is. Meseudvar és Fiesta is várja az érdeklődőket. 

Meseudvar (családi mesekoncertek, kézműves foglalkozás, játék lehetőség) 

Nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő családi programsorozat az ifjúsági Otthon mediterrán hangulatú, védett udvarán. A visszatérő előadók (Csörömpölők, Lóca , Bahorka Társulat) minden évben itt mutatják be új programjukat, műsorukat. A Chorhidea kamarazenekar különleges felújítással készül: Mátyás mesét dolgoznak fel a Mátyás -évhez kapcsolódóan, ahol az udvari mutatványos is szerephez jut! Harmadik éve része a sorozatnak a Kodály Fesztivál családoknak szánt különleges előadás-csemegéje. Komplex programba szerepet kap a zene, a mese, a kézművesség, a játék, az izgalmas tombola és mesebeli kóstoló is.

Fiesta udvar (táncolni vágyó fiatalok és felnőttek számára)

Az Ifjúsági Otthonhoz kötődő táncegyesületekkel közös szervezésben vidám táncos estéket tervezünk: bemutatók, tánctanítás, szabad tánc. Az esteken megrendezésre kerülő táncverseny győzteseit értékes meglepetésessel díjazzuk.

Élő adás