2020. Június 2. Kedd  Anita, Kármen

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Napirend előtt köszöntötték a testületi tagokat

Ma tartották a 2018-as év utolsó közgyűlését a Városházán, ahol napirend előtt Szemereyné Pataki Klaudia köszöntötte a képviselő testület azon tagjait, akik régóta szolgálják a kecskeméti közügyeket.

A 2018-as év utolsó közgyűlésén napirend előtt köszöntötte Szemereyné Pataki Klaudia a testület életében hosszú évek óta tevékenyen résztvevő tagokat. Dr. Kovalcsikné dr. Kalmár Évának távollétében köszönte meg a polgármester, több évtizedes munkáját. Leviczky Cirill 1990 óta áll a város szolgálatában, ezért kapott kitüntetést a közgyűlésen, ahogyan Kósa József is, akinek munkásságát különösen a Petőfiváros tekintetében emelte ki a polgármester.

Pászti András szintén évtizedek óta tartó kiemelkedő képviselői tevékenységéért kapott kitűntetést, Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester pedig az elmúlt időszakban vállalt nagy szerepet a polgármester helyettesítésében – ezt köszönte meg neki Szemereyné Pataki Klaudia. Sipos László, dr. Sárközy István, Lévai Jánosné, Iványosi Szabó András, és dr. Brúszel László tisztségviselők szintén elismerést kaptak a városért tett évtizedek óta tartó kiemelkedő munkájukért.

A polgármester köszöntő beszédében elmondta, jövőre Kecskemét megkezdi 651. évét. A képviselőtestület pedig – ahogy fogalmazott – nem tud mindig mindenkinek megfelelni, de a jövőben is igyekszik minden helyzetben a legjobbat letenni az asztalra.

 

Élő adás