2021. Szeptember 24. Péntek  Gellért

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Operett dallomok csendültek fel a Széchenyivárosban

Elsősorban az operett kedvelői gyűltek össze ma (csütörtökön) este a Széchenyivárosban, a Kristály téren, ahol „Kell egy kis Haccáré Haccacáré!” címmel csendültek fel népszerű operett dallamok Asharti Szabó Andrea és Hoffmann Richárd vendégművészek előadásában. Az interaktív programot kvízjáték és közös dalolás zárta.

A pandémia után újra élettel telnek meg Kecskemét közterei, így a Kristály tér is. A Gyerkőcök Közhasznú Alapítvány szervezésében csütörtökön kora este megrendezett „Köztéri Melódiák - Interaktív Koncert & Kvízjáték” célja Kecskemét, ezen belül kiemelten a Széchenyiváros bevonásával a helyi zenei és kulturális hagyományok népszerűsítése és ápolása volt. A civilszervezet 8 alkalomból álló rendezvénysorozatának ez volt az első alkalma, amelyen Asharti Szabó Andrea és Hoffmann Richárd közismert operett részetekkel szórakoztatták a közönséget. Engert Jakabné alpolgármester nyitógondolataiban úgy fogalmazott, hogy a járvány után újra életet kell vinni a közterekre.

- A ma indult Köztéri melódiák rendezvénysorozat összehozza a városrészekben élőket. Bízom benne, hogy ezek a jól ismert dallamok mindenki számára tartalmas kikapcsolódást jelentenek itt a téren csakúgy, mint az ablakokban és erkélyeken - monda Engert Jakabné alpolgármester, aki szintén a Kristály tér lakója.

A jól ismert operett slágerek között a művészek interaktív játékokba is bevonták a közönséget. Mint a rendezvényen elhangzott, az előadássorozat következő helyszíne a Lánchíd utca környékén lesz majd, minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.     

Élő adás