2020. Augusztus 6. Csütörtök  Berta

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Rekeszizmok, munkára fel! (videóval)

Fiatal amatőr színjátszók szórakoztatják a Hunyadivárosban a kecskemétieket júliusban. A Közösségi Ház udvarán felállított Csillagfény elnevezésű szabadtéri színpadon egy vígjáték és egy humorista várja a vendégeket.

Megtelik júliusban a hunyadivárosi Közösségi Ház udvara, a szórakozás kapja a főszerepet. Július 11-én, 12-én, 13-án és 14-én Türei Márk dolgoztatja majd meg a rekeszizmokat, mivel ezeken a napokon, este 9 órakor, zenés stand up estet tart a fiatal.

A szabadtéri színpadon láthatjuk 24-én, 25-én és 26-án a Gyógyír északi szélre című vígjátékot. A programsorozatot a Corvin Mátyás Általános Iskola, Kecskeméti Megyei Jogú Város Önkormányzata, az Akikért a déli harang szól a Hunyadivárosban Egyesület, valamint Pászti András támogatja.

A városrész önkormányzati képviselője azt mondta, ezeken az előadásokon fiatalok szerepelnek, és a fiatal tehetségeknek utat kell nyitni. Belépőt nem kell fizetni, viszont, ha elégedettek voltak a nézők, akkor kifelé menet becsületkasszában díjazhatják a színjátszókat.

Élő adás