2019. Június 18. Kedd  Levente

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Skrabski Fruzsina volt a Női arcok legújabb vendége

Neves filmrendező, újságíró volt a Női arcok, női élethelyzetek beszélgetéssorozat legújabb vendége. Skrabski Fruzsina nem csak szakmáiról, de a Három Királyfi Három Királylány Mozgalomról is mesélt közönségének.

A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület teadélutánjára ismét sikerült izgalmas vendéget hívni. Skrabski Fruzsinával Dr. Kalmár Éva beszélgetett. A publicista filmrendező karrierjét olyan sikeres művek fémjelzik, mint a Bűn és büntetlenség, a Városon kívüli találkozások, A Győztes, az Elhallgatott gyalázat, vagy a Szétszakadt Magyarország. De olvashattuk cikkeit szinte minden meghatározó online újságban is.

A sikeres alkotó elmondta, szívügyének tartja a Három Királyfi Három Királylány Mozgalmat, amelynek célja, hogy segítse azokat a fiatalokat, akik utódot szeretnének, de a körülményeik valami miatt nem megfelelőek a gyermekvállaláshoz. A mozgalom a párválasztástól, a tervezésen át, a segítő közösség megleléséig mindenben igyekszik támogatni a fiatalokat.

A Bozsó Gyűjteményben csütörtök délután megrendezett „Női arcok, női élethelyzetek pódium beszélgetés”, ismét megtöltötte a nézőteret érdeklődőkkel és áprilisban a Kecskeméti Televízióban is látható lesz majd.

Élő adás