2018. Október 20. Szombat  Vendel

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Szia Csipero, találkozunk 2020-ban

Záróműsorral koncerttel és tűzijátékkal búcsúzott a 15. Csipero Fesztivál. Az elmúlt néhány napban rengetegen voltak kíváncsiak a rendezvényekre, így beköltözött az élet Kecskemét főterére.

Tele volt a főtér koncertekkel és programokkal az elmúlt egy hétben, erről rendre tudósítottunk is, így számtalan  cikk és képgaléria született az első Csiperóról, ahol sajnos az ötlet szülőatyja, Farkas Gábor már nem lehetett jelen. A népszerű koncertek és a hangulatos romkerti örömzenélések mellett egész napos programokkal, piknikkel, versenyekkel, játékos vetélkedőkkel szórakoztatták a fesztivál résztvevőik, akik hálájuk jeléül szinte minden este megtöltötték Kecskemét főterét.

Utolsó este a Cifrapalota pávás termében lezajlott díjátadó után 19 órától vette kezdetét a záróműsor, ahol bemutatkoztak a csapatok - vagy inkább elköszöntek. Kecskemét város jelképes óriási kulcsát Szeberényi Gyula Tamás vette vissza a gyerekektől. Remekül használták. A 21 órási Budapest Bár koncerten szinte végig esett az eső, ez nem ijesztette el a rajongókat, ahogyan a szervezőket sem attól, hogy a szokásos káprázatos zenés tűzijátékkal sokaknak okozzanak libabőrt és azt üzenjék: Találkozunk 2020-ban! Így legyen.

Élő adás