2020. Szeptember 19. Szombat  Vilhelmina

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Szupernagyik a Hírös Napokon (videóval)

Idén is bevetik magukat a CédrusNet Szupernagyiai a Hírös Napokon. A legfiatalabb generációnak készülnek játékokkal, babzsákokkal. 

Idén sem maradunk Szupernagyik nélkül. A Hírös Napokon ismét megtalálhatjuk őket, hiszen nem csak a felnőtteknek, hanem a családoknak és a fiataloknak is kedvez a programsorozat. A Szupernagyikat most is a CSAKPontosok csapata kérte fel arra, hogy a játszó és pelenkázó sátrat idén is állítsák fel.

Ez nem csak vigyázásból áll, hanem arról is szól, hogy játékokat viszünk oda ki, kis asztalokat, rajzolni valót, társasjátékot, gyurmát, olvasósarkot alakítanak ki, de vannak ilyen kis, nagyon aranyos babszákok, ahol a gyerekek hempereghetnek, kicsit megpihenhetnek az anyukákkal együtt - tájékoztatta stábunkat Szabóné Gehér Éva a CédrusNet munkatársa.

A Szupernagyikat augusztus 21-e és 23-a között találhatjuk majd meg a Hírös Napokon. A CédrusNet munkatársai addig is vigyáznak a gyerekekre, amíg az édesanya például elmegy a CSAKPont előadásaira, amely arról szól, hogy hogyan lehet összeegyeztetni a gyermeknevelés a családdal és a karrierépítéssel. A Hírös Napok több olyan programmal is készül, amely a gyerekeknek szól.

Idén is megszervezik a „Mózeskosár körbejár” elnevezésű programot is, amelyre azon szülők jelentkezhetnek, akiknek gyermekei augusztus 1-je és 15-e között születtek. A Nők a Nemzet Jövőéért Egyesület akcióján belül 10 olyan mózeskosarat osztanak ki, amelyhez tartozik egy 30 ezer forintos vásárlási utalvány is. Ezt a kosarat hat hónap után tovább kell adni.

Élő adás