2018. November 20. Kedd  Jolán

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Tehetséges fiatalokat díjaztak a Városházán

134 tehetséges kecskeméti középiskolást tapsoltak meg Városháza Dísztermében ma délután. Harmadik alkalommal jutalmazta meg az önkormányzat a kimagasló teljesítményt nyújtó fiatalokat elismerve munkájukat és a tanórákon kívüli teljesítményüket.

Sorra szólították ma délután azokat a tehetséges középiskolásokat a Városháza Dísztermében, akik egyebek mellett a kreativitásuk, a művészi tehetségük, az országos és nemzetközi tanulmányi versenyeken elért kiváló eredményeik, vagy akár a természettudományos munkájuk terén értek el sikereket. Immáron harmadik alkalommal köszöntötte Szemereyné Pataki Klaudia polgármester a tehetséges középiskolásokat. A város vezetője elmondta: Kecskemét büszke tanáraira és diákjaira. Ilyenkor bizonyosodik be az, hogy a több száz éves múltú oktatási rendszer igenis működik a városban.

Idén 134 tehetség kapta meg méltó módon a 20 és 80 ezer forint közötti pénzjutalmat. Köztük volt Honti Dorka Laura, a Kecskeméti Református Gimnázium diákja, akinek szorgalma, erőfeszítése és a fáradalmas napok túlélése meghozta gyümölcsét. Ő a magyar nyelv és irodalom tantárgyhoz tartozó versenyekről hozza el a szebbnél szebb sikereket. A  jutalmazott fiatalok számos érdemet szereztek és folyamatos jó teljesítményüket ismerték el ma. 

Élő adás