2021. Április 12. Hétfő  Gyula

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Újra kitárult a könyvtár ablaka

A fokozatos újranyitásnak köszönhetően szerdától ismét elérhető az Ablak-kölcsönzés szolgáltatás a Katona József Könyvtárban. Igényelhetünk új köteteket, és visszavihetjük a már kikölcsönzött könyveket is – derült ki az intézmény sajtóközleményéből.

A belügyminiszter 1/2021 IV./6 BM határozata értelmében április 7-től a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár ismét elindítja a Könyvtári Kávézónál Ablak-kölcsönzés szolgáltatását. Keddtől szombatig 10 és 19 óra között az utcáról megközelítve tudják igénybe venni az olvasók.

A könyvtár munkatársai az ablakon keresztül visszaveszik a korábban kölcsönzött dokumentumokat, a fiókkönyvtárakból elhozottakat is, új tagság is létesíthető, de meghosszabbítják a lejárt tagságokat is.

A könyvtár honlapján, a www.bacstudastar.hu oldalon keresztül érhetőek el virtuális szolgáltatásaik, hasznos és érdekes előadások, zenei hanganyagok, játékok. Naponta bővül és frissül az oldal tartalma.

A dokumentumok meghosszabbítása a könyvtár honlapján és telefonon is megoldható.

A kikölcsönzendő könyvekre az igényeket az alábbi elérhetőségeken lehet jelezni: 76/500-563 telefonszámon keddtől-szombatig 10-19 óra között, valamint le lehet adni az info@kjmk.hu email címen és a honlapon az igénylés menüpont alatt.

Élő adás