2020. Szeptember 28. Hétfő  Vencel

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Az első félidőben dőlt el a meccs az Aramis ellen

Vereséget szenvedett az SG Kecskemét Futsal csapat hétfőn a budaörsi Aramis otthonában. A meccs végeredménye 6-2 lett. 

Rutai révén gyorsan vezetéshez jutott az SG Kecskemét Futsal együttese, de pár perc elteltével máris egyenlített a házigazda egy ötletes szabadrúgás variációból. Az első félidő hajrájára mindkét oldalon kigyűltek a csapatfaultok. Kettő és fél perccel a szünet előtt a játékvezetők befújták a hatodikat a Kecskemétnek, a tízméterest pedig köszönték, és értékesítették a budaörsiek, 2-1. Itt még nem volt vége a vesszőfutásnak: egy szögletet követően újabb gólt ért el az Aramis, 3-1-es eredménnyel zárult az első húsz perc.

A fordulás után egészen sokáig partiban volt a két együttes, hol itt, hol ott adódott lehetőség. A 31. percben viszont Harnisch kapott jó ütemű labdát, amelyet Tombácz lábai között helyezett a hálóba, 4-1. A kecskemétiek eztán létszámfölényes játékkal igyekeztek faragni a hátrányon. A terv balul sült el, és még két gólt kaptak ebből. A legvégére még jutott egy Sallai-gól a vendégeknél, ezzel kialakítva a 6-2-es végeredményt.

December 16-án, hétfőn a Dróth Zoltánnal felálló Haladás VSE-t fogadja 19 órától a Kecskemét a Messzi István sportcsarnokban.

Koós Károly értékelése: - Ennek a meccsnek is megvolt a maga lélektana. Jól kezdtünk, korán gólt szereztünk, megfogtuk az Aramist. Több irányból is megközelíthető eztán az értékelés, de úgy gondolom, hogy az első félidei nem túl következetes játékvezetés eldöntötte a meccset. Könnyen befújták a faultokat, megkaptuk az első gólt. Majd utána a második gól jött büntetőből, amit szerintem szabályos szerelés előzött meg. Majd a harmadikat megkapjuk abból, hogy lerúgják a játékosomat támadás közben, kontráznak, kiharcolnak egy szögletet, és abból érnek el találatot. Itt megtört a csapat hite. Nem voltunk mentálisan azon a szinten, hogy ezt feldolgozzuk. Hiába jött a szünet, innentől a második félidőben nem tudtuk azt játszani, amit valójában tudunk. Ettől függetlenül gratulálok az Aramisnak a győzelmükhöz.

Aramis SE – SG Kecskemét Futsal 6-2 (3-1)

Férfi Futsal NBI., 12. forduló

Aramis csarnok Budaörs

Aramis: Soós - Sámson, Pankotai, Vattamány, Harnisch

cserék: Molnár (k), Fekete, Moga, Genczler, Juhász, Fekete, Papp, Gál, Boznánszky.

Kecskemét: Tombácz - Csamangó, Rutai, Sallai, Dobosi

cserék: Csővári (k), Nagy R., Móra, Kovács J., Szedmák

Gólszerzők: Juhász, Fekete, Sámson, Harnisch 2, Boznánszky, illetve Rutai, Sallai.

Élő adás