2022. Május 20. Péntek  Bernát, Felícia

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Az utolsó hazai meccsét játssza hétfőn az SG Kecskemét Futsal

Május 16-án, hétfőn az idény utolsó hazai meccsét vívja az SG Kecskemét Futsal alakulata. A 19 órakor kezdődő meccsen a Kistarcsa lesz Darko Risticék ellenfele.

A Kistarcsával szemben eddig hibátlan a kecskemétiek mérlege, hiszen az eddigi három összecsapásból mindig az SG Kecskemét Futsal gárdája került ki győztesen.

A vendég gárda már biztosan búcsúzik az élvonaltól a bajnokság végén, ám ez nem altathatja el a kék oroszlánokat, ha szeretnék elérni céljukat, és az első helyen végezni az alsóházi küzdelmekben.

-Az elmúlt napok intenzíven teltek, mindenki arra koncentrál, hogy győzelemmel búcsúztassuk a hazai pályát – mondta Darko Ristic játékos-edző. – Az Aramis elleni meccsünk feldobta a kedvünket, így remek hangulatban van a csapat. A kupadöntő adta szünetet arra használtuk, hogy regenerálódjunk, és jól felkészüljünk aktuális ellenfelünkből. Mindenki alázatosan végezte az edzésmunkát, és már alig várjuk, hogy újra tétmeccset játszhassunk. Ezúton szeretnék minden kecskeméti sportbarátot meginvitálni a meccsre, hiszen ez lesz a 2021-22-es évad utolsó hazai bajnokija számunkra.

SG Kecskemét Futsal – Kistarcsa
Férfi futsal NBI alsóház 9. forduló
2022.05.16., hétfő 19:00
Messzi István Sportcsarnok

Élő adás