2020. Február 25. Kedd  Géza

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Csoportelső lett a megyei tornán a Scoregoal U17 és az U20-as csapata

Szombaton egésznapos tornán szerepeltek U17-es és U20-as csapataink a Messzi István sportcsarnokban. Mindkét együttes elsőként jutott tovább a kecskeméti csoportból.

Bódi Attila értékelései:

U20:-  Összességében elégedett vagyok, a KTE Akadémia elleni vereségünknél azért látni kell, hogy NBIII-at megjárt játékosokkal álltak fel, tehát egy nagyon erős kerettel jött el az akadémia, az a vereség belefért, az összes többi mérkőzésen elfogadható volt a játékunk. Látni kell azt is, hogy elég fáradtak a játékosok, elkezdődött a felkészülés a nagypályás csapatoknál. Ami hiba volt, az leginkább ehhez, és a koncentráció hiányára vezethető vissza, de összeségében úgy gondolom, hogy jó játékot nyújtottunk.

 

U17: - Az U17-es csapat játékával már nem voltam annyira elégedett, mivel egy kicsit flegmán játszottak, amit nem szabad megengedni senki ellen. Ezt a tornát is a felkészülés részeként kell kezelni. A futsalt egy eszköznek látom a nagypályás játékkészség fejlődésében. Azt látom, hogy a futsallal tudnak a leggyorsabban fejlődni, akár a védekezés szempontjából, valamint a labda nélküli mozgás és labdaérintés tekintetében is a futsal egy óriási segítsége a nagypályás futballnak.

forrás:scoregoal.hu

Élő adás