2020. Június 4. Csütörtök  Bulcsú

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Évet nyitott a Kecskeméti LC

Hétfő este hivatalosan is megnyitotta a 2019/2020-as bajnoki szezont a Kecskeméti Labdarúgó Club a Széktói Stadion Műfüves pályáján. Az évnyitón összegezték a tavalyi évet, majd az idei szezon céljairól beszéltek a szülőknek.

Már júliusban és augusztusban megkezdték a felkészülést az ifjú labdarúgók, hétfőn pedig hivatalosan is megnyitotta az évet a KLC. Az évnyitón Karakas Ferenc, a klub szakmai vezetője köszöntötte a szülőket, a focistákat, valamint Bogasov Istvánt, a sport munkacsoport elnökét, Losonczy Lászlót, az MLSZ Bács-Kiskun Megyei igazgatóságának igazgatóját és S. Juhász Attilát, a KLC ügyvezető elnökét, majd beszédében kitért a klub szerepére, valamint a célokról is beszámolt a szülőknek. A szót S. Juhász Attila, ügyvezető vette át, aki beszélt a tavalyi szezon eredményeiről, valamint a fejlesztésekről is, amelyek célja, hogy az ifjú labdarúgóknak minél magasabb szintű versenyzési lehetőséget tudjanak biztosítani.

A folytatásban Bogasov István a KLC múltját idézte fel. Kiemelte, ahhoz, hogy egy klub 27 évet megéljen, ahhoz nagyon sokat kell tenni. Egy évvel ezelőtt komoly szerkezeti átalakuláson esett át az egyesület. Az Akadémia kiválásával új fejezet kezdődött a KLC életében. Folyamatos a fejlődés, nagyok a célok, amelyek támogatások nélkül nem valósulnak meg. Kecskemét Megyei Jogú Város pedig továbbra is segítséget nyújt a labdarúgás működéséhez – tette hozzá.

A klub csapatainak száma meghaladja a harmincat. A különböző korosztályú bajnokságokban 14 csapat vesz részt, a versenyengedéllyel rendelkező játékosok száma pedig meghaladja a 400 főt. Karakas Ferenc az évnyitó zárásaként ezeket a szakágakat valamint azok bajnokságait ismertette.

Élő adás