2022. Augusztus 15. Hétfő  Mária

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Hazai pályán kezdi meg a hajrát a KTE HUFBAU

A KTE HUFBAU vasárnap 13 órás kezdéssel a Dorogot fogadja a Merkantil Bank Liga 16. fordulójában. Hazai pályán természetesen szeretné ismét kiszolgálni a közönséget a csapat.

A Dorog abszolút középcsapatnak számít, hiszen a fordulót a 10. helyről várják, legutóbb a Siófokot tudták megverni 4-1-re otthon. Eredményeik meglehetősen vegyesek, nyerniük például négy nyeretlen meccs után sikerült újra, melyeken még gólt sem szereztek. Hazai oldalon egy új sorozatot lehet építeni a szegedi vereség után, hiszen ezt megelőzően 15 fellépésén maradt veretlen a KTE, mely 4. helyről várja a fordulót. 

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Amit játszani szeretnének, azt rendkívül jól tudják megvalósítani. Nem lesz könnyű dolgunk vasárnap, ahogy eddig sem volt sose. Szeretnénk egy kicsit változtatni, be kellett látni a szegedi vereség után, hogy ennyi forduló után már jobban olvassák a játékunkat. Bízom benne, hogy így is sikeresek tudunk lenni. A Vasas ellen nem annyira működött a Dorog elképzelése, viszont a Siófok ellen nagyon magabiztosan tudtak nyerni. Szervezett védelemből gyors átmenetekre építenek, de reményeim szerint fejtörést tudunk okozni ellenfelünknek.

Fenyvesi László, a Dorogi FC vezetőedzője: – A héten próbáltuk kielemezni a hazaiakat, a lehető legjobban felkészülni az összecsapásra. Nem tekintem újonc csapatnak a Kecskemétet, mert a keretük nagy részét kicserélte ellenfelünk, stabil NBII-es, akár NBI-es múltú játékosok érkeztek. Nem a véletlen műve, hogy ilyen jól szerepelnek a bajnokságban és a kupában is. Van egy koncepciójuk, ahhoz a stílushoz nagyon jól illik a csapatuk. Rendkívül erős fizikumú ellenfélről van szó, ennek az NBII-ben egyébként is nagy jelentősége van.

Élő adás