2020. Június 4. Csütörtök  Bulcsú

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Itthon tartotta a pontokat az SC Hirös-ÉP

Vasárnap első hazai meccsét játszotta az SC Hirös- Ép. A megye II-es bajnokság 5. fordulójában a KHTK II ellen játszott a Kecskemét a Műkertvárosi Sportcentrumban.

Egy vendég szabadrúgással kezdődött a mérkőzés, azonban nagyot mentett a Kecskemét.  Az első játékrészben dominált csapatunk, sorra alakította ki a helyzeteket a Hirös ÉP, azonban vagy a kapus védett vagy elkerülte a kaput a labda. Ellenfelünk elvétve tudott csak kialakítani helyzeteket, a 42. percben azonban közel állt hozzá a KHTK hogy megszerezze a vezetést, a lövés azonban a keresztlécen pattant.

A második félidőben sem változott a játék képe, a hazaiak uralták a pályát. Az 53. percben Szabó Tamás távolról próbálkozott, azonban ekkor még a kapus magabiztosan védett, az 57. percben azonban megtört a vendég védelem, Kitl Zoltán szép cseleket követően három méterről rúgta a hosszúba a labdát. Egy-nullára vezetett a Kecskemét. Hat percet kellett várni a második találatra, Lantos lövését még védeni tudta Magyar, a kipattanót azonban Maczelka már bevágta az üres kapuba. A 71. percben ismét nagy helyzetet alakított ki a kapu előtt a Hirös ép, Sánta Dávid volt kénytelen szabálytalanul menteni, amiért ki is állították, és büntetőhöz jutott csapatunk. A 11-es Maczelka vállalta el, aki duplázott. Három-nullára vezettek a hazaiak. A hajrában ismét veszélyes helyzetet alakított ki a Kecskemét, és a menteni induló Cseh szerencsétlen mozdulattal a saját kapujába rúgta a labdát. Az öngóllal pedig ki is alakult a négy-nullás hazai győzelem.

 

Élő adás