2018. Október 18. Csütörtök  Lukács

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Két játékos is érkezik Tiszakécskéről

A mai nap elkezdte a felkészülést az NBIII-ba frissen feljutó Kecskeméti LC. A 2018/2019-es bajnoki szezonra már alakulóban van a keret.

Ma fél hatkor ismét megtelt élettel a Széktói Stadion. A jövőre a nemzeti bajnokságban szereplő Kecskeméti LC megkezdte a felkészülést a jövő évi szezonra. Az osztályozó óta mindössze három hét telt el, azóta nagy változások történtek a klubnál. Több távozója is van az egyesületnek. A következő szezonban már biztos nem lesz a csapat tagja S. Juhász Tamás, Nagy Dániel, Toricska Rajmond és Hajnal Gábor. Valamint Fűzfa Gergő, aki visszament Ausztriába. Mivel az NBIII-ban külföldi állampolgár szerepeltetése esetén csak az alap TAO támogatást kapja meg egy sportszervezet a jövő évben Eugene Salamira és Zeljko Belecanra sem számíthat a klub. Az érkező oldalon még kevesen vannak, de Tiszakécskéről már van két biztos érkező. Kapusposztra Ladányi Patrik, míg  baloldali védőként Zámbori Dániel csatlakozik a kerethez. Szerdáig hat próbajátékos is csatlakozik a Kecskeméthez, az átigazolási időszak végeztéig, viszont még szűk két hónapja van a csapatnak, hogy összeállítsa a keretet. Szabó Tibor a KLC vezetőedzője az eddigieknél erőteljesebb, brusztolósabb játékra számít, és próbálnak ehhez mérten igazolni, és az élmezőnyben zárni a szezont.

- Nagyon örülünk, hogy felkerültünk az NBIII-ba és azt szeretném, hogy ez ne valaminek a vége, hanem valaminek a kezdete legyen. Szeretnénk minél magasabbra eljutni az évek folyamán.- mondta az edző.

Szerdán már edzőmérkőzéseken szerepel a Kecskeméti LC. Először idegenben játszik a Füzesgyarmat ellen, majd 18-án a Szolnok lesz az ellenfele a Széktói Stadionban. Július 22-én az NBII-ben szereplő Cegléddel játszanak idegenben, végül két hazai mérkőzéssel zárják a felkészülést. 25-én a Dabas – Gyón, 28-án pedig Dunaharaszti látogat Kecskemétre. A bajnoki nyitány pedig augusztus negyedikén lesz

Élő adás