2019. November 18. Hétfő  Jenő

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Megye II: Nem hagyott esélyt a Helvéciának a KLC

A Kecskeméti LC a Helvécia ellen játszotta utolsó hazai meccsét ebben a szezonban, a találkozót végül esélyeshez méltóan, nagy különbséggel húztuk be.

A mérkőzés gyakorlatilag már az első félidőben eldőlt, 45 perc alatt hatig jutott csapatunk, Bozsik Máté egymaga ötször vette be a helvéciai kaput. A Kecskeméti LC ezzel megtartotta 4. helyét a tabellán, amit az utolsó körben Hetényegyházán kell megőriznünk.

Kecskeméti LC – Helvécia 9-0 (6-0)

Megye II. észak, 14. forduló

KLC: Erdélyi – Kőrös, Módra, Keresztes (Csordás 56.), Horváth (Szalkai 69.) – Pusztai, Péntek, Zsoldos, Szűcs (Stein 69.) – Bozsik, Szabovik (Masir 56.).

Helvécia: Csik (Magyar 76.) – Vágó, Szemerédi, Szöllősi, Tamás, Börönde, Dunai, Csorba, Homoki-Szabó (Wollár 76.), Rékasy, Halasi.

Gól: Szabovik (10.), Pusztai (28., 29.), Bozsik (31., 32., 38., 60., 72.), Szűcs (66.)

Bende Csaba (KLC): Most frissen, koncentráltan és ötletesen játszottunk, az első félidei játékunkkal tulajdonképp el is döntöttük a mérkőzést. Egy kis hiányérzetem azért van, mert több játékosom az ilyen meccsekre jobban felszívja magát, mint a rangadókra. Sokkal jobb teljesítményt nyújtanak többen is, mint a komolyabb, erősebb ellenfelek ellen, ez az egyik oka, hogy nem tudtunk előrébb végezni a bajnokságban.

A KLC június 1-én (szombaton) Hetényegyházán zárja a szezont, kezdés 17:00-kor. Amennyiben sikerül nyerni, úgy egészen biztosan megőrizzük mostani pozíciónkat, előrébb már nem végezhetünk a tabellán.

forrás:kecskemetilc.hu

Élő adás