2020. Szeptember 19. Szombat  Vilhelmina

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Minden meccsre kimenne? Vegyen bérletet!

Vasárnaptól újra lehet bérleteket vásárolni a KTE-Hufbau mérkőzéseire. Mivel a tavaszi szezonban egyetlen hazai meccset sem tartottak meg, így a legutóbbi szezonra bérletet váltók a mostani idényre 3000 forintért vásárolhatnak éves bérletet. A jegyek a hazai és a vendég drukkerek számára idén is 500 forintba kerülnek.

Vasárnap 19 órakor első hazai bajnoki meccsünket a Honvéd II. ellen vívjuk, így a jegy- és bérletárak kapcsán is időszerű volt összeszedni a szükséges információkat - olvasható a közlemény a Kecskeméti TE weboldalán.  Vasárnaptól tehát újra lehetőségük lesz a szurkolóknak bérleteket venni a KTE meccseire. A legutóbbi szezonra bérletet váltók a mostani idényre féláron, 3000 forintért vásárolhatnak bérletet. A jegyek a hazai és a vendég drukkerek számára változatlanul 500 forintba fognak kerülni, valamint a 14 éven aluliak számára szintén ingyenes marad a belépés. A bérletet az első két hazai meccs előtt, vasárnap és szerdán lehet majd a pénztárakban megvásárolni, amik a mérkőzések kezdete előtt egy órával nyitnak majd ki.

A beléptetés rendjében sem lesz változás, a „napos oldal” lezárva marad, továbbra is az A-lelátót nyitják meg a hazai mérkőzésekre, ahol mindkét szárnyon biztosított lesz a büfé is a szurkolók számára. A belépési pontok pedig a Csabay Géza körútról megközelíthető pénztáraknál lesznek.

Élő adás