2022. Szeptember 24. Szombat  Gellért

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

KRESZ-SZAFARI közlekedésbiztonsági akadályverseny a Vadaskertben

Érdekes feladatok várták a negyedik osztályos diákokat a Vadaskertben. KRESZ-SZAFARI közlekedésbiztonsági akadályversenyt rendezett általános iskolás gyermekek számára a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szerda délelőtt a Kecskeméti Vadaskertben. A programot az Európai Mobilitási Hét keretében szervezték meg, hogy felhívják a figyelmet a biztonságos közlekedésre.

2022.09.21. 15:46

Tanévet nyitott az újonnan alakult Bolberitz Pál Intézet Kecskeméten

Pénteken megnyitotta a tanévet az újonnan megalakult Bolberitz Pál Intézet Kecskeméten. Az első évfolyamban 15 hallgatóval indul meg a képzés egészségfejlesztő mentálhigiéné szakon, szakirányú továbbképzésként. A szegedi Gál Ferenc Egyetemhez tartozó intézet létrejöttével elindulhat a katolikus felsőoktatás fejlesztése Kecskeméten.

2022.09.16. 11:53

Az STRIP és a Neumann János Egyetem megállapodása a Megalux napelemes autó közös fejlesztéséről a kölcsönös együttműködés fellendítésének jegyében

2022. szeptember 15-én Sharjah-ban a Sharjah Research Technology and Innovation Park (STRIP) és a Neumann János Egyetem (NJE) széleskörű megállapodást írt alá a tudományos kutatás, a technológia és a kultúra területén folytatott, kölcsönös együttműködés fellendítése érdekében.

2022.09.15. 16:21

Megkezdődött a tanév a Hírös Szenior Egyetemen is

Idén ötödik tanévét kezdte meg a Neumann János Egyetem szabadegyetemi előadássorozata, melyet 2021 óta a CédrusNet Kecskemét Programmal együttműködésben, Kecskemét Megyei Jogú Város támogatásával szervez meg. 

2022.09.15. 13:29

Harmadik éve indult el a "Mercedes-Benz Made in Kecskemét” kurzus az egyetemen - VIDEÓVAL

A kecskeméti Mercedes-Benz gyár és a Neumann János Egyetem Anyagtechnológia Tanszéke idén immár harmadik alkalommal hirdette meg a „Mercedes-Benz Made in Kecskemét”  című szabadon választható kurzusát. Az első előadást szerdán maga Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója tartotta.

2022.09.14. 18:29

Állatvédelmi előadás a KTE hírességeivel - VIDEÓVAL

A KTE labdarúgói és az Argos Kutyaiskola állatvédelmi aktivistái közös előadást tartottak szerdán a Lánchíd Utcai Általános Iskolában. Az intézmény minden évfolyama részt vett a körülbelül 30 perces izgalmas bemutatón.

2022.09.14. 17:42

Nagykorúvá vált a kecskeméti GTK képzés, átadták az MBA diplomákat

30 mesterdiplomát adtak át pénteken délután a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi karon végző hallgatóknak. Négy különdíjat is kiosztottak a 2022-es záróvizsga legjobbjainak.

2022.09.09. 19:34

Tanévnyitó a Károli Gáspár Református Egyetemen

Ünnepi istentisztelet keretében nyitotta meg a tanévet a Károli Gáspár Református Egyetem pénteken a kecskeméti református templomban. Az egyetem három kecskeméti karán közel 150 elsős hallgató kezdheti meg tanulmányait.

2022.09.09. 13:49

Három duális hallgató kötött szerződést a Phoenix Mecanóval (videóval)

Három hallgató írt alá szerződést csütörtök délelőtt a Phoenix Mecanóval. A kecskeméti Neumann János Egyetemre járó elsőévesek a duális képzésben kaptak lehetőséget arra, hogy részt vegyenek a gyakorlatorientált oktatásban. A gépipari és elektronikai termékeket gyártó cég 2013 óta fogadja a fiatalokat és dolgozik együtt a felsőoktatási intézménnyel azzal a céllal, hogy tapasztalt, kiváló munkaerőt képezzenek az évek folyamán.

2022.09.08. 15:48

Együttműködési megállapodást írt alá a Neumann Egyetem és a Poliext Kft. - VIDEÓVAL

Együttműködési megállapodást írt alá a Neumann János Egyetem és a Poliext Kft. kedden. Elsődleges céljuk, hogy az egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Karán tanuló diákok megismerjék a legmodernebb technikákat, illetve olyan gyakorlati helyet kapjanak a hallgatók, ahonnan egy élhető és gyümölcsöző karrier irányába tudják terelni őket.

2022.09.06. 20:56

Élő adás