2022. Január 27. Csütörtök  Angelika

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

A Mikulás-fellépést idén videón küldték az óvodákba a Mátyás-iskolások

A Mátyás iskola tanulói minden évben Mikulás-műsorral járják a Corvina intézménycsoport óvodáit. Az ünnepi meglepetést nagyon szeretik a kis óvodások. Az idei járványhelyzetben úgy döntöttek a műsor készítői, hogy a személyes találkozás kényszerű elmaradása miatt videóra rögzítik a fellépést, hogy ebben az évben se maradjon el a kedves ceremónia.

Saját, videós Mikulás-műsort készítettek a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola tanulói. Az általuk minden évben szervezett óvodai Mikulás-fellépést pótolták így az iskolások, mert Covid-járvány miatt idén nem mehettek el az intézményekbe.

A videót múlt héten elküldték a Corvina-óvodákba – több intézményben ma vetítik le –, s mellé az alábbi kedves üzenetet mellékelték:

„Kedves Óvodás Gyerekek! Már évtizedek óta minden évben Mikulás környékén elmentünk az óvodákba egy rövidke műsorral. Sajnos ezt most nem lehet megtenni. Azért, hogy ez a hagyomány ne törjön meg, és hogy örömet szerezzünk Nektek, felvettük videóra műsorunkat. Ezt most átküldjük nektek, hogy megnézzétek. Fogadjátok olyan nagy szeretettel, amilyen nagy szeretettel mi készítettük! December 6-án este biztos Titeket is meglátogat a Télapó. Jó szórakozást kívánunk! A Mátyás iskola negyedikes diákjai.”

A videó itt tekinthető meg:

Élő adás