2022. December 5. Hétfő  Vilma

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Állatvédelmi előadás a KTE hírességeivel - VIDEÓVAL

A KTE labdarúgói és az Argos Kutyaiskola állatvédelmi aktivistái közös előadást tartottak szerdán a Lánchíd Utcai Általános Iskolában. Az intézmény minden évfolyama részt vett a körülbelül 30 perces izgalmas bemutatón.

Varga Bence, Nagy Krisztián és Szalai Gábor, a Kecskeméti TE focicsapatának hírességei is meglepték ma a Lánchíd Utcai Általános Iskolában a gyerekeket, akik egy izgalmas állatvédelmi előadáson vehettek részt. A hasznos információk mellett nem maradhatott el a kutyás bemutató sem.

Az Argos Kutyaiskola rendszeresen igyekszik megosztani a legfrissebb tudnivalókat a fiatalokkal. Szabó Attilától, az iskola vezetőjétől megtudtuk, hogy az előadásaiknak mindig vannak védnökei. A KTE focistái szívesen vállalták a mai alkalommal ezt a szerepet, már csak azért is, hiszen maga a kutyaiskola vezetője, és Szalai Gábor futballista is az intézmény padját koptatták. Mindkettőjük munkáját egy örökös iskolai tagságot jelképező oklevéllel köszönték meg.

A Lánchíd Utcai Általános Iskola minden évfolyama részt vett a körülbelül 30 perces bemutatón, amelyet közös szelfizés követett.

Élő adás