2018. November 20. Kedd  Jolán

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Csütörtökön kezdődik a gyártás 2018 konferencia

A Kecskeméten megrendezésre kerülő nemzetközi tanácskozásnak a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kara ad otthont, s azon a GTK több oktatója is részt vesz majd egy-egy előadással.

Az ország egyik legnagyobb, a műszaki értelmiséget összefogó, tudományos, társadalmi szervezete, a Gépipari Tudományos Egyesület és Egyetemünk GAMF Műszaki és Informatikai Kara 2018. június 7-án és 8-án megrendezésre kerülő tanácskozásának középpontjában a hagyományos és új gyártási technológiák, a gyártási rendszerek és az automatizáció kérdései, az anyagtechnológia, a minőségellenőrzés és diagnosztika problémái állnak. A rendezvény csütörtökön, a plenáris ülésekkel kezdődik, majd két szekcióban folyik tovább.

A résztvevők a két nap alatt több, mint hatvan előadást hallgatnak majd meg - angol nyelven.

A szervezők a megvitatásra kerülő szakmai kérdések körét tágan határozták meg, s örömmel fogadtak olyan témákat is, melyek a műszaki kérdéseket egy-egy speciális nézőpontból mutatják be. A Gazdaságtudományi Kar négy oktatója egy jogi és két marketing témájú előadással készül a tanácskozásra. 

Az elhangzó előadások a rangos IOP Conference Series – Materials Science and Engineering sorozatában kerülnek majd kiadásra.

Élő adás