2021. Január 27. Szerda  Angelika

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Digitálisan tartják a NJE nyílt napokat is

Online formában tartják meg a Neumann János Egyetem januári nyílt napjait. Január 14-én a GAMF Műszaki és Informatikai Kar, valamint a Gazdálkodástudományi Kar, január 15-én pedig a Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar mutatkozik be az érdeklődőknek.

A GAMF-os képzések iránt érdeklődők  január 14-én 10:00-tól egy körülbelül 60 perces élő adáson vehetnek részt a kar Facebook oldalán.

A Gazdaságtudományi Kar nyílt napja január 14-én 14 órától két blokkban a Teams alkalmazás segítségével kerül megrendezésre. 
14:30-16:00 óra között az alapképzésekre vonatkozó tájékoztatóval várja a vendégeket, 17:00-18:00 között pedig az MBA mesterképzés mutatkozik be.
Részletes információk a GTK nyílt napjáról ITT.

A Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar online nyílt napja szintén a Teams alkalmazáson keresztül 2021. január 15-én 10:00-12:00 között lesz.

További információk az egyetem nyílt napjairól ITT.

A koronavírus-járványra tekintettel idén a január 21-23. között megrendezésre kerülő Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást is a virtuális térben várja a felsőoktatás iránt érdeklődőket. 

Mivel az intézmény itt is képviselteti magát, így azok, akik, a kari nyílt napokon valamilyen oknál fogva nem tudnak részt venni, az országos rendezvényen is tájékozódhatnak a Neumann János Egyetem képzéseiről.

Regisztráció Educatiora ITT. További információ az egyetem honlapján.

 

Élő adás