2018. November 20. Kedd  Jolán

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Közösségi tereket adtak át a Ménteleki Általános Iskolában

Új közösségi terekkel gazdagodott a Ménteleki Általános iskola. Az ünnepélyes átadást követően a tanulók ma (pénteken) birtokukba vették a felépített új játszóteret, és hamarosan palánták kerülnek az iskola mellett felállított fóliasátorban is.

Új közösségi területeket vehettek birtokukba pénteken a Ménteleki Általános Iskola tanulói.  Az önkormányzat, a Kecskeméti Tankerületi Központ, a Tanyaháromszög Egyesület és az iskola szülői közössége segítségével megvalósuló játszótér és fóliasátor szolgálja a jövőben a ménteleki diákok még teljesebb kikapcsolódását. Szeleczki István tagintézmény-vezető elmondta, a felépült játszótér 2 millió forintból készült, de az értéke jóval nagyobb, mert elkészülésében a szülők is aktívan segítettek. Az ünnepélyes átadáson megjelentek a támogató intézmények vezetői, képviselői is.

Az eseményen beszédet mondott Zsámboki Anna, a tankerületi központ igazgatója, Szalainé Mónus Ildikó intézményvezető, Falu György önkormányzati képviselő, és megjelent Héjas Gábor is a Tanyaháromszög Egyesület vezetője. A gyermekek vidám dallal köszöntötték az új játszóteret, és nagy örömmel vették birtokukba azt az esemény végén. Falu György elmondta, a fejlesztések nem állnak meg. A tervek szerint hamarosan megvalósul a közterületen egy kosárlabdapálya, valamint az iskola udvarán egy műfüves focipálya is.

Élő adás