2020. Május 30. Szombat  Zsanett, Janka

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Nem tört bele a foguk a dióhéjba a Bocskai ovi lurkóinak

A Dióünnep hetének zárórendezvényét tartották ma (péntek) délután a Kecskeméti Főiskola Bocskai utcai Gyakorló Óvodájában.

Az intézményben minden héten egy témát dolgoznak fel a gyerekek, ezen a héten a dió körül forogtak az események. Az óvodások az elmúlt öt napban a csonthéjas gyümölcsről énekeltek, meséket hallgattak, játszottak.  A nyolc csoport vizuális tevékenységét pedig ma délután a hét lezárásaként létrehozott családi napon állították ki.

A délután folyamán, ügyességi játékok és kézműves foglalkozások várták a résztvevőket, de zsákbamacska és diós finomságok is szerepeltek a program listáján.  Az eseményt pedig az óvónőkből összeállt Népdalkör előadása tette még színesebbé, akik énekkel és tánccal szórakoztatták a közönséget.

A családi délután egyúttal nyílt napként is szolgált, hiszen a rokonok mellett bárki ellátogathatott a rendezvényre, hogy közelebbről megismerje az intézményt és az ott zajló tevékenységeket. Jövő héten Márton napi foglalkozásokat tartanak majd a gyerekeknek.   

Élő adás