2021. November 30. Kedd  András, Andor

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Nyílt nap a Neumann János Egyetemen – Videóval

Nyílt napot tartott ma a kecskeméti Neumann János Egyetem. Az intézmény 3 kara mutatkozott be az eseményen, amelyre több százan érkeztek az ország számos pontjáról. A megnyitón dr. Fülöp Tamás az egyetem rektora, valamint. dr. Kovács Lóránt, a GAMF Műszaki és Informatikai karának dékánja köszöntötte a fiatalokat.

Ma rendezte meg soron következő nyílt napját a Neumann János Egyetem. Az eseményen bemutatkozott a GAMF Műszaki és Informatikai, a Gazdaságtudományi, valamint a Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar egyaránt. A megnyitón Dr. Fülöp Tamás az egyetem rektora kiemelte, fontos az olyan hallgatók képzése, akik az egyetem és Kecskemét jóhírét tovább viszik az országban és a világban. Mint mondta itt olyan diploma szerezhető, ami hosszú évekre megélhetést biztosít a fiatalok számára és nem utolsósorban értéket is képvisel.

DrKovács Lóránt, a  GAMF Műszaki és Informatikai karának dékánja pedig arról beszélt, hogy idén 3 új képzés indul az egyetemen, modernizálták a járműmérnök képzést, reagálva a hibrid és elektromos hajtású járművek előterébe kerülésére. Mivel Kecskemét egyik centruma a védelmiipari beruházásoknak, ennek kapcsán fegyvertervező és gyártó specializációt hoztak létre, ezen kívül a digitális fogászati tervező szak is elindul a Semmelweis Egyetemmel közösen. A nyílt napon több programot szervezett az intézmény, melyekről bővebben Kiemelő magazinunkban számolunk be.

 

 

 

 

Élő adás