2020. Január 22. Szerda  Vince

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

A pénzügyileg legstabilabb cégek között a KTV

A pénzügyileg legstabilabb cégek közé választották a Kecskeméti Televízió Nonprofit Kft.-t, a cég ugyanis a napokban megkapta a Bisnode AA tanúsítványt, melyre a magyar piacon mindössze a cégek 1.73%-a jogosult. A Bisnode nemzetközi cégminősítő egy folyamatosan mért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján adta ki erről szóló tanúsítványát.

A Bisnode Tanúsítvány a vállalkozások pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy olyan nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján, melyet folyamatosan visszamérnek és bizonyítanak. A Kecskeméti Televízió Nonprofit Kft. számára rendkívül fontos, hogy a piacon tisztességesen járjon el, az pedig nagy elismerés a cég számára, hogy egy külső szakértő is megerősítette: a cég fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.

A Tanúsítványban szereplő dupla A minősítés a vállalkozás stabilitásának mértékét jelenti. Az elismerő nyilatkozat lehetőséget nyújt a cég számára, hogy bebizonyítsa versenytársainak, hogy egy elismert, megbízható, hitelképes vállalatról van szó.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adatot vesz alapul. Úgy, mint Igazságügyi Minisztérium, NAV és más hatóságok adatai. Végrehajtási adatok és sajtóhírek, valamint mérlegadatok, kimutatások, trendek, demográfiai adatok is alapjául szolgálnak a Tanúsítvány kiállításának.

A minősítés nemcsak a cég jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem azt is, hogy az elkövetkezendő egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné egy vállalkozás. Ez alapján pedig kijelenthetjük, hogy a Kecskeméti Televízió Nonprofit Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Élő adás