2018. Július 21. Szombat  Dániel

19°C / 30°C

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Kemény bírság vár azokra, akik nem tartják be az új adatvédelmi szabályokat

Még néhány nap és új korszak kezdődik az uniós adatvédelemben. A cél, hogy a cégek az eddigieknél is jobban vigyázzanak ügyfeleik személyes adataira, mivel nem mindenhol figyelnek erre kellően. Amerikában éppen emiatt robbant ki nemrég a Facebook-botrány.

2018.05.21. 18:10

A négykerekű kecskeméti iPhone: vezettük és beszélgettünk is a Mercedes A-osztállyal

Hatalmas kijelzők, érintőpanelek, mesterséges intelligencia, digitális asszisztens és kiterjesztett valóság. Nem, ez nem egy űrhajó, hanem egy VW Golf méretű kompakt autó, ami tudásban a hatalmas luxuslimuzinokat is simán kenterbe veri.

2018.04.29. 16:26

Üzleti reggelit tartott az EXIM Kecskeméten

A tavalyi roadshow után idén üzleti reggelit szervezett az EXIM az ország számos városában. Ma délelőtt, a kecskeméti állomáson dr. Dancsó József, az EXIM vezérigazgató-helyettese várta a régió kis- és középvállalkozásainak vezetőit. A kötetlen beszélgetés során a résztvevők megvitatták a régió fejlesztési politikáját és az exportpiac aktuális helyzetét.

2018.04.06. 17:12

A gazdaságpolitika missziója a Rotary esten

A Rotary Club Kecskemét meghívására csütörtök este Dr. György László PhD, egyetemi docens, a PADMA igazgatója beszélt, az Egyensúlyteremtés - A gazdaságpolitika missziója című kötetéről.

2018.01.11. 23:32

Kecskemét percről percre

Élő adás