2020. Május 26. Kedd  Fülöp

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

,,Nők a családban és a munkahelyen” üzleti reggeli

Üzleti reggelire hívta a könyvelőket és a tanácsadókat a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és az AIPA Kft. szerdán a Veyron Ebédlő és Rendezvényházba. Az eseményen a ,,Nők a családban és a munkahelyen” pályázat eredményeiről számoltak be Kecskeméten és a járásban.

Üzleti reggelit tartott a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és az AIPA Kft.  könyvelők és tanácsadók részére szerda reggel a Veyron Ebédlő és Rendezvényházban. Az eseményen beszámoltak a „Nők a családban és a munkahelyen” című EFOP-os pályázat eredményeiről Kecskeméten és a járásban.

Engert Jakabné, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elnöke a család és a karrier összeegyeztethetőségéről beszélt a pályázat segítségével. Elmondta, hogy a Család- és KarrierPONT segítségével képzéseket és készségfejlesztő csoportfoglalkozásokat szerveztek és szerveznek, ahol olyan készségeket tanulhatnak meg a hölgyek, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a mai munkaerőpiacon eredményesek, sikeresek legyenek.

Dr. Farkas László, az AIPA Kft. projektmenedzsere, arról tartott előadást, hogy a Kecskemét Fejlődéséért Alap termékei hogyan segítik a nők vállalkozóvá válását. Szakmai beszámolót tartott továbbá Szalai Anna, az AIPA Kft. ügyvezetője, Szabó Gábor, a NAV osztályvezetője, valamint Stefanekné Kiss Andrea, a Rösch Mode Kft. személyügyi vezetője. Az esemény végén a résztvevők kötetlen beszélgetésen vehettek részt, és feltehették kérdéseiket.

 

Élő adás