2022. Május 20. Péntek  Bernát, Felícia

EUR: --- Ft GBP: --- Ft

Újra Kecskeméten a Magyar Nemzeti Cirkusz

A Hirös városban élők kedvelt szórakozása az artistaművészek megtekintése, így idén, a pandémia miatti hosszú kihagyás után, két hetet is időzik a Magyar Nemzeti Cirkusz városunkban. Premier előadásukat tegnap délután tekinthették meg a kecskemétiek.

2022.05.19. 19:21

Izgalmas lesz az idei majális - VIDEÓVAL

Idén ismét lesz városi majális Kecskeméten. Utoljára a pandémia előtt 2019-ben rendezték meg az eseményt. A helyszín ezúttal is a Benkó Zoltán Szabadidőközpont Tó Hotel felőli oldala.

2022.04.27. 18:18

Föld Napi Zöld Piknik a Vasútkertben

Kecskemét önkormányzata az idén újra megrendezi a Föld Napi Zöld Pikniket. A Vasútkertben a Föld Napján, azaz április 22-én délelőtt fél 10-kor kezdődnek a programok. Ahogy világszerte, úgy a kecskeméti rendezvény célja is az, hogy a szervezők felhívják a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására.

2022.04.20. 18:16

Hímes hímesek a Népi Iparművészeti Gyűjteményben

Írókázott, berzselt vagy karcolt hímes tojásokat készíthettek a kreatív érdeklődők a Népi Iparművészeti Gyűjteményben ma délelőtt. A hímes tojás, piros tojás mai napig is az egyik legalapvetőbb tárgyi kelléke a kereszténység legnagyobb ünnepének, a húsvétnak.

2022.04.16. 11:40

"Építsünk hidat!" – Közös koncert a Rocktárban

Ki ne ismerné az Ismerős Arcok emblematikus “Építsünk hidat” című dalát, amely oly sokszor hangzott már el két évtized alatt a Kárpát-medence legkülönbözőbb pontjain - Dunaszerdahelytől Csíkszeredáig - kifejezve a magyarság összetartozását és kulturális kapcsolódását? Most lehetőség nyílik élőben is átélni az összetartozás érzését, hiszen a zenészek Kiskunfélegyházán koncerteznek április 23-án, a Rocktárban.

2022.04.14. 10:09

A világ a mi szemünkkel - Az Autizmus Centrum tanulóinak rajzkiállítása

Immáron 5. alkalommal rendeztek kiállítást a Kecskeméti EGYMI Autizmus Centrum tanulóinak rajzaiból a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban. A mai (csütörtök) eseményre az esős idő ellenére rendkívül sokan érkeztek, hiszen nem mindennapi alkotásokat tekinthettek meg a látogatók. A kiállítás megnyitóján részt vettek az Autizmus Centrum ifjú alkotói is, akik büszkén mutatták meg a látogatóknak a remekműveiket.

2022.03.31. 17:31

Megdőlt a rekord

Több, mint 250 plazmaadással újabb rekordját döntötte meg a kecskeméti Plazma Center március 28-án, hétfőn. Egy nap alatt több, mint 250-en adták plazmájukat a segítségnyújtás jegyében, így az eddiginél is jobban teljesítettek. Az akcióval a plazmaadás fontosságára szerették volna felhívni a lakosság figyelmét.

2022.03.29. 12:30

Csoportterápia közönségtalálkozó a Malom Moziban

Mi történik hat, sajátos pszichés problémával küszködő idegennel, ha az orvosuk nélkül kezdődik el a terápia? A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház nagy sikerű előadásából készült könnyed zenés vígjáték vetítése után, közönségtalálkozón beszélgethettek a főszereplők a film nézőivel. 

2022.03.28. 20:05

Fergetegesen telt a Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál második napja

A szombati munkanap ellenére is nagy népszerűségnek örvendett a Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál második napja. A napközbeni koncertek fantasztikusak voltak, a fellépők gárdája elbűvölte a közönséget. Délelőtt a világ egyik legkiválóbb stride-zongoristája, Louis Mazetier szólókoncertjét élvezhette a közönség, délután pedig az intim kamarajazz legspontánabb lehetőségeiben mélyülhettek el az érdeklődők. Az este a szeptetteké volt, a Bohém Ragtime Jazz Band saját műsorát pedig a világszínvonalúnak ígérkező francia-magyar vegyeshetes követte. 

2022.03.27. 16:33

Családi nap szombaton a Rudolf Kertben

Március 26-án szombaton átadják az új Család - és Gyermekjóléti Központot Kecskeméten, amelyet egy családi nappal is megünnepelnek. A rendezvényről beszélt a KTV Kiemelő című műsorában Temesvári Ágnes, a Család - és Gyermekjóléti Központ vezetője.

2022.03.25. 17:34

Élő adás